Tage den ferie du ønsker uden at betale en formue for det

Fleste af os lever et meget hurtigt tempo livsstil, der involverer flere ting at få gjort end vi virkelig har tid til. Som et resultat, er det os selv, at vi ikke fuldt ud tager sig af. Planlægge en ferie er en fantastisk måde at belønne dig for dit hårde arbejde samt har nogle tid til at slappe af. Mange mennesker tror, de ikke har råd til en ferie, men med nogle tidsforbrug undersøger forskellige aspekter af ting, det er meget muligt at tage ferie du ønsker uden at betale en formue for den.

Første, du skal beslutte, hvor du ønsker at rejse så at du kan samle alle oplysninger om at få der og de forskellige seværdigheder. Hvis du behøver transport at komme der ser på de forskellige muligheder. Mange mennesker tror, at få en pakke ferie, der inkluderer flybillet, hotel og en lejet bil, er den bedste vej at gå. I mange tilfælde kan det være, men det er ikke altid tilfældet. Det afhænger af de forskellige tilbud, der er tilgængelige.

For eksempel ønskede min mand og jeg at tage vores børn til Disneyland. Men omkostningerne var flere tusinde dollars for rundtur fly, hotel, passerer til parker og udlejningsbil. Vi tænkt på at gå et andet sted, men besluttede at se hvad vores muligheder var første. Vi opdagede, at det var næsten $300 per person til at flyve til Californien og tilbage.

Men vi fandt rundtur billetter til Las Vegas Nevada for 99 dollars per person. Vi lejet vores bil fra lufthavnen i stedet og kørte de resterende 4 ½ time til Californien. Med en familie på fem har vi gemt $1.000 mindre udgifter til gas at komme frem og tilbage. Dette absolut tillod os at være i stand til at tage ferie vi ønskede på budgettet vi havde rådighed.

Hvis du kan planlægge din ferie på af off sæson for din placering vil du spare en masse penge. Fælles ferie steder som Hawaii, Cancun og Bahamas er altid mere dyrt i sommertiden. De er alligevel helt fantastisk selv i vintermånederne. Rejser på hverdage i stedet for i weekenden vil også spare dig penge. I de fleste tilfælde vil dit hotelværelse stige med mindst $40 per nat hvis du bor i det på en fredag eller lørdag aften.

Krydstogter er blevet en populær type af ferie, fordi der er så meget at på et krydstogt skib. Det også gør det muligt at begynde at nyde turen så snart du ankommer på skibet, så du har mere tid til de faktiske slappe og afprøve de forskellige aktiviteter. Fleste krydstogt ferier er alt inklusive. Det betyder, at alle dine måltider, logi og aktiviteter på skibet er dækket.

Du kan spare penge ved at vælge en port at forlade fra, det er billigt for dig at komme til. Du vil sandsynligvis have til at køre eller flyve til port-placering. Finde ud af, hvilke faciliteter der tilbydes på en given Krydstogtsferie. Hvis du opdager, du ikke vil bruge mange af dem, derefter kigge efter et krydstogt, der byder på flere af dem du vil bruge. Denne måde du kun betaler for hvad du får adgang til under ferien.

En anden god måde at spare en betydelig mængde af penge på et Krydstogtsferie er at ned grade dit logi område. De fleste mennesker bruger ikke meget tid på deres værelse mens på et krydstogt, så det er dumt at betale for de mest luksuriøse værelser. Du kan få en mindre men komfortable værelser til ca 1/3 af prisen på de fleste krydstogtskibe.

Når det kommer til at spare penge på ferier, hvis dine rejsedatoer er fleksible vil du spare masser af penge. Dette er en af de bedste tilbud hvis tidsplanen tillader det. De fleste flyselskaber, krydstogtskibe, og hoteller vil snarere tilbyder plads til en nedsat pris end at have det forblive tomt. Internettet er det bedste sted at finde disse bargain sidste minut tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.