Svarende Til udviklingen I TS

Når jeg finder et sted, der er blot et hår ud og har behov for hjælp, jeg vender drejebænk til laveste hastighed, i mit tilfælde 49 RPM ‘ s og barbere den høje spot off, eller hvis det er en lav plet arbejde begge sider, indtil jeg får en glidende overgang. En lille delikat arbejde, og jeg havde en overgang både i og uden næsten færdig. Forbliver alle varianter af det grundlæggende ATB, som skærer de udvendige kanter af savsnittet først, før øse ud af midten. Med ydersiden af den øverste halvdel af skålen er færdig vendte jeg er nu tæt nok på bunden af skålen, jeg behøver ikke at holde MDF-disk, der er knyttet til toppen for at dræbe de vibrationer, mens jeg drejning. Jeg tror, jeg vil holde det. Fra her vil jeg fortsætte med at dreje og måling for at få væggens tykkelse og form lige indtil jeg kommer til om de sidste tre nederste lag.

til at begynde At arbejde ned fra toppen jeg har brug for at bygge en base svarende til, hvad der var blevet gjort i de nederste lag. Når jeg har lavet en lilletromme, jeg byggede et multilayer base og nu kunne re-purpose to af disse lag til at fungere som min base. Jeg vil tage et billede når jeg kommer der, så hvis det ikke giver mening nu skal det så. Her i venstre foto kan du se, hvor jeg har meget forsigtigt begyndte at skære. Her er et closeup af læben og hele fælgen. Her bruger jeg en kort skraber til at kontrollere.

jeg bruger kortet skraber, fordi det er fleksibelt, og jeg kan sætte en lille kurve i den, som hjælper selv ting ud. Hvis der er en uoverensstemmelse i kurven den vuggende bevægelse vil ikke være glat. Stephen vil miste 60 og 75 arbejdspladser inden udgangen af året, fordi spånplade operationer på Arauco anlægget vil være at lukke ned. Det er et specielt udviklet produkt, som er skabt, når hårdttræ eller nåletræ er brudt ned i fibrene, og derefter kombineret med voks i en harpiks. Jeg fortsatte med at skære, indtil jeg kunne begynde at se nogle huller, mdfplader så afslut og bare trukket ringen ud. På billedet nedenfor for at starte på toppen af den fastspændt stak du kan se de mindre black 3″ diameter, sort frontplade bare at kigge ud bag en af de klemmer. Let at køre fingrene fra top til bund vil lade dig vide en masse om ujævnheder, selv når du ikke kan se dem.

MDF og Pine ring er ikke limet sammen, så jeg kan tage MDF stykke ud og ind af den fælles mellem de øverste og nederste dele. Der er nogle løvtræ (f.eks balsa), som er blødere end de fleste nåletræ, mens taks er et eksempel på et hårdt nåletræ. Den defibrator opretholder et højt tryk og temperatur, mens slibning træspåner til en pulp. Centrum er lavet af spånplader eller MDF (medium density fibreboard) eller Høj Tæthed Pap (HDF), og så er der tømmer kerne i centrum, der tilføjer styrke såvel som dem, der er på kanten af bestyrelsen.

Projektering i den nærmeste fremtid, han bekræftede, at en høj lydstyrke, samling af køretøj og produktionsanlæg, vin destilleri, mejeri fabrik, tøj produktion selskab og metal produktionsvirksomhed, vil blive etableret i den industrielle hub. Det har været skruet på en MDF-lag, der igen er skruet men ikke limet til en segmenteret pine ring. Få klar til at vende sidesten ridge off og ned flugter med skålens overflade det forekom mig, at lidt hævet læbe på kanten kan hjælpe med at definere rim. Den øverste ring af skålen (på bunden af stakken) er centreret på Pine ring derefter limet på plads, der er, hvad der foregår i dette billede.