Sådan lytter du til lydbøger fra din computer

Selvom det er lettere at lytte til lydbøger i din fritid, er der mange muligheder. Der er mange valg, når det kommer lydbøger. Det hele afhænger af, hvordan du foretrækker at lytte eller læse dem. Lydbøger kan lyttes til for langt flere fordele end at læse dem. Lydeffekterne og nuancerne får historien til at virke meget mere virkelig. Det er som om forfatteren taler direkte til dig, så du kan opleve hele historien og følelserne i figurerne.

Din iTunes-konto kan bruges til at afspille lydbøger på din iPhone, iPod Touch og iPod Touch. Hele dit lydbogsbibliotek kan bringes ind i dit hjem, uanset hvor du finder det. Det bedste ved at lytte til lydbøger på denne måde er, at du ikke behøver at tage med en masse kabler eller hovedtelefoner. Du kan bare bruge dine ører. Med mange populære apps til Android såvel som iOS er en smartphone den bedste måde at gøre det på.

Der er også adgang til lydbøger via den gratis webbaserede radiostation. Dette websted indeholder mange overførsler af lydbøger. En simpel hjemmeside styrer stationen. Hver dag bringer nye historier fra Lydbøger stationer over hele verden. Disse lydbøger kan tilgås via din iTunes-konto såvel som stationen.

Librivox Premium er en ny service, som Librivox for nylig lancerede. Det svarer til Librivox Audio Network’s “My Fiction” gratis ansøgning. Du kan vælge den type lydbog, du vil lytte til, og synkronisere dem med din Librivox-konto. Når dine valg er gemt, kan du bruge dem på din telefon eller computer til at downloade dem. Før du kan bruge denne funktion, skal du dog muligvis oprette en Librivox-konto. Du vil være i stand til at fortsætte med at købe lydbøger gennem Librivox, hvis du allerede har købt dem.

Da de fleste af disse apps fungerer sammen med eksisterende software, er den bedste måde at lytte til lydbøger via din computer. Du kan muligvis få adgang til gratis lydbøger på din enhed, selvom den ikke understøtter dem i øjeblikket. Softwareprogrammer til lydoptagelse, der understøtter indbyggede iBooks, samt gratis Librivox-software er de mest anvendte. Du vil være i stand til at få adgang til en lydbog via din enhed, uanset om det er på din computer eller på din Kindle.

Lydbøger har revolutioneret den måde, at folk lytter til bøger og vil fortsætte med at være populære. Disse apps er værd at udforske, selvom de ikke findes i øjeblikket. Du er sikker på at finde den rigtige app til dig med alle mulighederne. Det er muligt at lytte til flere lydbøger samtidigt på en enhed. Det betyder ikke noget, hvilken lydbog du søger efter, du vil være i stand til at finde den.