En konto for at ringe til din egen

De fleste Internet marketingfolk kender alt for godt det besvær, der kan være forårsaget af misforståelser forretningsbetingelser af deres handelsskibe konto udbyder. Alt fra ublu gebyrer til frosne finanser venter online marketingmedarbejder, der undlader at give til potentielle problemer. Der er måder at undgå erhvervskonto katastrofer, men i det store og hele online marketingfolk er ved at lære at skabe deres egen uafhængige erhvervskonti kan bringe et væld af fordele.

“De fleste virksomheder, der tilbyder merchant regnskaber ikke forstå vores forretning,” siger Armand Morin, en online marketer og iværksætter, der har lavet 15 millioner dollars på nettet. “De forstår ikke vækst. De er nervøse over at bringe i at mange penge på en gang. Du skal arbejde med en virksomhed, der kan hjælpe dig med at oprette din egen konto – en virksomhed, der forstår behovene i en online marketingmedarbejder, der kan bringe i titusindvis af dollars i mindre end en uge.”

Når du har din egen erhvervskonto plejer du betale et transaktionsgebyr for nogen anden. Dette kan spare dig 8% eller mere – der er 8% ren ekstra profit. Det kan synes som en ubetydelig, men husk, at 8% af en million dollars er en ekstra $80.000. Hvad kan du gøre med en ekstra $80,000?

En selvstændig købmand konto også giver dig fleksibilitet til at tilpasse din shopping cart side. Hvis du bruger en ekstern købmand konto, kan dit link til “Køb nu” tage dine kunder til en anden side, der ser intet som dit eget site. Dette kan føre til forvirring og forårsage dine kunder til at opgive deres indkøbsvogne helt. Et ensartet udseende fra en side til næste lader dine kunder ved, at de er i det rigtige sted, de køber præcis, hvad de mener at købe, og deres kreditkortoplysninger vil en virksomhed, de kender og tillid.

Din evne til at tilpasse din ordreside betyder også, at du kan tilføje udtalelser, en garanti, oplysninger om aktuelle kampagner eller indstillingen til gavepapir.

Jud Smith er vicedirektør for affiliate relationer til PowerPay, et selskab, der hjælper online markedsførere at etablere merchant regnskaber til at behandle kreditkortbetalinger. “Jeg arbejder individuelt med mine klienter til at sikre deres konti er sat op korrekt,” siger Smith. “En masse af handlende, der går online ikke har nogen til at hjælpe dem one-on-one. Så længe du har en forretningsplan, lade de bare dig gå. Jeg ønsker at være der for at sikre, at mine klienter er maksimere deres online penge at gøre potentiale. Jeg begrænse risici.”

Ved at arbejde med en virksomhed som PowerPay til at etablere en selvstændig købmand konto eller ved simpelthen at gøre dit hjemmearbejde, vil du minimerer din risiko betydeligt. Få din købmand konto konfigureret korrekt lige ud af porten vil sikre, at din virksomhed venture skrider frem uden slinger i valsen. “Det kommer til eksponering og beskytte dig selv, og sørg for din restitution garantipolitik er bundsolid,” forklarer Smith. “Hvis din konto er tegnet korrekt fra dag et, du vil kunne bare nyde succesen af din online-forretning.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.