Det koster et lån

Værdien af et assumable lån kommer fra to kilder. Det er ofte lettere for køberen at kvalificere når antager et lån og betalingerne kan være lavere end for ny finansiering. Dens værdi kan imidlertid begrænses af to vigtige faktorer. Hvis den resterende del af lånet er langt under prisforlangende, kan lånet ikke være meget værd. For køberen at overtage, enten en stor kontant ned betaling er genmæle eller yderligere finansiering vil være nødvendig. Denne ekstra finansiering kan være et lån fra sælger. For det andet, hvis renten på den eksisterende lån er tæt på eller over igangværende sats, der er lille fordel til antager det.

Hvordan kan du vide, hvis dit lån er assumable? En FHA eller VA lån forventes at være assumable. En konventionel lån er ikke tilbøjelige til at være assumable. Kig i din låneaftalen for delsætningen “due til salg”. Hvis det er der, har långiver ret til at kalde i lånet, når du sælger hjemmet. Der er assumable konventionelle lån, der kræver en lidt højere rente.

Hvis du har et assumable lån til en rente under markedet, bør du få en højere pris på salg. Husk at når du tilbagekøbe, vil https://lånhurtig.dk du nødt til at betale mere for finansiering. En højere videresalgsprisen kompenserer du for opgiver gunstig finansiering.

Hvor meget er lånet værd? Mener, at eftersom lån betalinger er lavere, kunne køberen betale en højere pris og stadig gøre de samme betalinger. At du har et hjem, der er værd 100.000. Du har et assumable lån til 70.000 på 8% i rente. Der er 25 år tilbage i teim. Et nyt lån for 70.000 med den gældende sats på 10% og 30 år kræver en månedlig betaling af 614.30. Dit lån betalinger er 540.27. Den månedlige besparelse på 74.03 vil servicere et lån til markedskursen over 25 år for 8147. Derfor kunne en køber, der antager lånet låne en ekstra 8000 og stadig nyde lavere betalinger end ved hjælp af helt nye finansiering. Uanset om du kunne udtrække dette beløb i salgsprisen afhænger af markedsforholdene. De assumable lån giver imidlertid et vigtigt salgsværktøj på ethvert marked.

Hvis du tror, du kan sælge dit hjem i den nærmeste fremtid, kan du refinansiere med et nyt assumable lån på et relativt højt til låneværdien ratio. Dette vil give en form for forsikring i tilfælde af renten stige eller pant blive svært at få, når du sælger.

Denne artikel må offentliggøres frit, så længe du holder den under kreditter:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.