ComStar Pure Lye Bead Drain åbner

En afløbsåbner kan bruges til at rydde træsko i rør og dræn. Dens kraftfulde mekanisme kan bruges til at opløse blokeringer forårsaget af hår, fedt eller andet organisk materiale. Afløbsåbnere er normalt lavet af flydende formler eller gel, men de kan også eksistere i andre former. ComStar Pure Lye Bead Drain Opener – lavet af 99 procent rene Lye perler – er et eksempel på en sådan afløbsåbner. Det er meget nemt at slippe af med stædige træsko med denne afløbsåbner.

Denne afløbsåbner leveres pakket i en flaske på en kvart. Citrusduften er ekstremt effektiv til at nedbryde genstridige træsko. Det er sikkert for alle typer rør og septiktanke takket være sin unikke formel, der slamsugning samsø skærer gennem fedt og hår. Det er giftfrit og udsender ikke dampe. Det fungerer godt med både køkken- og badeværelsesvaske. Afløbsåbnere kan endda bruges til at fjerne tilstopningsmateriale og dræbe afløbsfluer.

De fleste afløbsrensere bruger natriumhypochlorid og chloreret til at fjerne blokeringer. Opbygningen af sediment kan også være forårsaget af disse kemikalier. De kan også forårsage korrosion på metalrør og porcelæn. Surhedsgraden af afløbsåbnere indeholder ikke nødvendigvis svovlsyre. Der er tilsætningsstoffer til at reducere dets destruktive virkninger. Producenterne frigiver ikke de kemiske formler af afløbsrensere.

Svovlsyre er et kemikalie, der kan forårsage metalkorrosion. En afløbsåbner skal være lavet af en mild syre som saltsyre. Afløbsåbnere indeholder også saltsyrer. Det kan forårsage yderligere skade på dine rør, afhængigt af hvordan du bruger det. Det er bedst at konsultere en blikkenslager med det samme, hvis du har spørgsmål.

Caustic Lye Drain Opener er en anden mulighed for at rydde træsko. Fordi det opløser fedt, fedt og andet organisk materiale i afløb, anbefales denne afløbsåbner stærkt. Det er sikkert at bruge med PVC-rør og septiktanke. Det fungerer også godt til at rydde træsko og forhindre dem i at gentage sig. Denne afløbsåbner kan bruges til at åbne din bortskaffelse af affald. Kaustisk lye drain åbner kan beskadige din bortskaffelse af affald.

Alkaliske afløbsrensere kan nedbryde træsko, der er forårsaget af naturlige stoffer som hår og fedt. Disse materialer nedbrydes gennem forsæbningsprocessen. Basen og triglycerid producerer hydroxidioner, som angriber carbonylcarbonerne i fedt. Dette vil også resultere i nedbrydning af hår og andre organiske materialer. Den sure afløbsåbner brænder derefter blokeringen, gør pH-papir til en rødlig farve og forkuler det med det samme.