Basement Remodeling – 8 nemme trin til at skabe en funktionel kælder

De fleste kældre er mørke, dystre og blot tjene som en lagerområde til gammelt legetøj, tøj, sæsonvarer og noget andet, der ikke bruges på en regelmæssig basis. De fleste af os gå sjældent ned i kælderen medmindre det er at læsse mere rod, som vi ikke ønsker eller har brug for.
Men hvorfor ikke gøre denne dystre opbevaringsrum til noget funktionelle og nyttige? Remodeling din kælder er en omkostningseffektiv måde at øge dit hjem beboelsesrum. Pludselig kunne du have en dejlig, hyggelige værelser, et legerum for børnene, et hjemmekontor, en spillehal; mulighederne er uendelige!
Nedenfor er otte enkle trin til en helt ny kælder.
1. reparere eventuelle kælder vand problemer første
Selv hvis din kælder næppe nogensinde har problemer med oversvømmelser eller fugt, er det bedst at tage sig af problemet helt før du begynder enhver remodeling indsats og en tømrer Viborg.
Permanente løsninger kan tage tid til at sætte i drift. Et smart sted at begynde er at komme i kontakt med en hjem inspektør, der har specialiseret sig i imprægnering problemer.
2. Beslut hvad du vil bruge din kælder til
Dette er, hvor du kan slå citroner til limonade. Din kælder har dårlig belysning? Overveje oprettelsen af et mørkt rum eller en hjemmebiograf. Er din kælder, ensom og isoleret? Isolation hjælper med at levere en dejlig lyd pude for støjende aktiviteter som en teenager tilholdssted, spillehal, eller et sted for dine børn at praktisere deres musikinstrumenter til deres hjerter indhold. Brug din fantasi og komme op med noget, der vil gavne din families livsstil.
3. overveje professionel rådgivning Toemrer Oversigten med din kælder Design
Selvom din kælder ikke kan være meget at se på nu, vil du ende op med kvalitet beboelsesrum, når projektet er afsluttet. En indretningsarkitekten eller arkitekt kan hjælpe dig med at få mest ud af rummet. Lidt omtanke og omhyggelig planlægning kan nu hjælpe dig med at designe et rum, der er attraktivt, komfortabel og praktisk.
4. Overvej luft omløb
Noget vigtigt at overveje er luftcirkulation i din kælder. Når dit hjem blev oprindelig bygget, er chancerne, at der var meget få, om nogen registre eller vents installeret i kælderen. Når du remodel din kælder, nødt du til at tænke på behovet for god luftcirkulation, tilføje åbninger, hvor det er nødvendigt.
For at være på den sikre side, skal du installere en Kulilte-detektor i din kælder, så har du en tidlig advarsel af problemer med udluftning af ovnen eller nogen andre store apparater.
5. få mest muligt ud af din kælder naturligt lys
Afhængigt af hvad du bruger din kælder til, kan du ønsker at tilføje mere naturlig belysning. Dette kan gøres ved at udvide din kælder vinduer. En anden fordel ved større vinduer er, at de giver yderligere flugtveje i tilfælde af brand.
Nogle kan være bekymrede, der ved at have kælder vinduer giver lettere adgang ind i hjemmet af tyve. En måde at mindske denne risiko er at installere glas mursten i stedet for konventionelle windows på ethvert sted, der er højrisiko.
Drage fuld fordel af effekten af almindelige windows ved at montere nogle vinduer i de indvendige vægge mellem værelser, der åbner veje for naturligt lys til at nå interiør værelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.